Over huys en paard

 

Betaalbaar wonen en toch je paard voor de deur, waar vind je dat tegenwoordig nog?

Wie droomt er niet van een woonboerderij of vrijstaande woning in een omgeving waar jij en je paard direct de bossen in kunnen voor een mooie rit. Waarbij je na afloop het liefst je paard voor het huis wil afzadelen om deze vervolgens op het erf naast je eigen woning te stallen. Voor de echte paardenliefhebber klinkt dit als een onbetaalbaar sprookje. Voor ons klinkt dit als een realistische wens.

De Noordelijke provincies bieden namelijk tal van betaalbare mogelijkheden om jouw droom uit te laten komen. Kleine of grote woonboerderijen, veel of weinig land, compleet nieuw of een opknapper,

wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van landelijke objecten.

Sylvia

Ik heb 10 jaar lang een vakantieboerderij met paarden gehad op Terschelling en in Ruinen ben ik mede-eigenaar geweest van een landelijk bekend trainingscentrum voor paarden. Deze ervaring gebruik ik bij mijn werkzaamheden als makelaar/taxateur, waarbij ik gespecialiseerd ben in paardenobjecten en landelijk onroerend goed.

Als zelfstandig makelaar heb ik mij aangesloten bij de collectieve makelaarsorganisatie Huys makelaars. Met een mooi kantoor in het centrum van Hoogeveen en een aantal actieve collega’s kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Tevens ben ik lid van de brancheorganisatie VBO makelaar en sta ik als taxateur ingeschreven in het register van Vastgoed Cert.